Over ons

Onze vrijetijdscompetitie is ontstaan omstreeks 1980. We zijn gestart met een beperkt aantal teams en op onze piek speelden zo’n 34 teams mee. De competitie is opgezet door de heer Jan Hellenbrand. Helaas is Jan niet meer bij ons. Desondanks wordt er nog immer met plezier gevoetbald.

De competitie was en is een competitie waar menig team met veel plezier in voetbalde of voetbalt. Het speelgebied van de vrijetijdscompetitie is regio Parkstad. Echter beperken wij ons niet tot deze regio en zijn teams buiten deze regio zeker welkom. Het doel van onze vrijetijdscompetitie is een gezellig potje zaalvoetbal spelen. Er wordt uiteraard gespeeld om te winnen maar het blijft sportief. We moeten allemaal de dag erna weer werken.

De wedstrijden worden te allen tijde geleid door een scheidsrechter. Onze scheidsrechters hebben KNVB gefloten of doen dat nog steeds. Met betrekking tot de spelregels gaan wij uit van de dan geldende KNVB-zaalvoetbalregels. Hierop hebben we, in overeenstemming met het bestuur en alle teamleiders, gerichte aanpassingen aan gedaan om te voldoen aan een vrijetijdscompetitie.