PARKSTAD FUTSAL LEAGUE

Onze vrijetijdscompetitie is ontstaan omstreeks 1980. We zijn gestart met een beperkt aantal teams en op onze piek speelden zo’n 34 teams mee. De competitie is opgezet door de heer Jan Hellenbrand. Helaas is Jan sinds een behoorlijk aantal jaren niet meer bij ons. Desondanks wordt er nog immer met plezier gevoetbald. De competitie was en is een competitie waar menig team met veel plezier in voetbalde of voetbalt. Het speelgebied van de vrijetijdscompetitie is regio Parkstad. Echter beperken wij ons niet tot deze regio en is uitbreiding van dit gebied mogelijk. Het doel van onze vrijetijdscompetitie is een gezellig potje zaalvoetbal spelen. Op het veld wordt gespeeld om te winnen maar blijft het sportief. We moeten allemaal de dag erna weer werken. De wedstrijden worden te allen tijde geleid door een scheidsrechter. Onze scheidsrechters hebben KNVB gefloten of doen dat nog steeds. Met betrekking tot de spelregels gaan wij uit van de huidige KNVB-zaalvoetbalregels. Hierop hebben we, in overeenstemming met het bestuur en alle teamleiders, gerichte aanpassingen aan gedaan om te voldoen aan een vrijetijdscompetitie.

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR:

Teams of individuen die willen zaalvoetballen! Speel je nu in een team, wil je een team samenstellen met vrienden, collega’s en/of bekenden of wil je met een bestaand team meedoen en wil je in een leuke vrijetijdscompetitie spelen, laat het ons weten!Voor de Jan Hellenbrand vrijetijdscompetitie zijn we op zoek naar een aantal teams of individuele spelers. De omgeving waarin we spelen is Parkstad.

Voor meer informatie en een impressie van onze competitie, kijk op www.parkstadfutsalleague.nl en/of stuur een email naar info@parkstadfutsalleague.nl op onze Facebookpagina:  https://www.facebook.com/pages/category/Sports-League/Parkstad-Futsal-League-108683154200735/