Club van 20

De Club van 20 is een onderdeel van de Parkstad Futsal League en heeft als doel een extra financiële impuls te geven aan onze vereniging. De Club van 20 bestaat uit een groep mensen die jaarlijks € 20 storten als een sponsorbijdrage voor de zaalvoetbalvereniging. Hiermee wordt, buiten de begroting van de club om, iets gerealiseerd binnen de zaalvoetbalvereniging.

Het geld wordt voor diverse doeleinden gebruikt. Daarbij kun je denken aan gezamenlijke wedstrijdmaterialen of scheidsrechtersbenodigdheden. Verder kan een gedeelte van het sponsorbedrag worden gebruikt voor de jaarlijkse feestavond, voor een specifiek vooraf met elkaar afgesproken onderdeel van de feestavond.

Elke donateur mag met een suggestie komen waar het geld aan besteed kan worden. Tijdens een bijeenkomst en in overleg met het bestuur zal uiteindelijk bepaald worden waar de gelden naar toe gaan.

Lid worden van de Club van 20 betekent:

  • het steunen van onze club;
  • een vermelding op onze webpagina van ‘De club van 20’ (kan ook anoniem).

Wil je ook lid worden?

Aanmelding kan door een e-mail te sturen naar bestuur@parkstadfutsalleague.nl of door het benaderen van één van de bestuursleden.