Bestuur

Robert van der Veen – Voorzitter

Ik ben Robert van der Veen, geboren en getogen in Sittard, heden woonachtig in Schinveld. Heb 2 kinderen, een zoon Melvin en een dochter Tessa. In het dagelijks leven werkzaam als uitvoerder op Chemelot-terrein en betrokken bij diverse projecten aldaar. (Zaal)voetbal is mijn grootste hobby. In het verleden jaren voor VV Sanderbout gespeeld en ook tegenwoordig veel op het veld te vinden als trainer van JO11 van RKSV Olympia Schinveld waar ook mijn zoon speelt. Daarnaast ben ik jaren actief geweest in de voormalig JHVTC als keeper en teamleider van de Hypo Boys. De laatste jaren vooral bezig met de organisatie van de club. Afgelopen jaar ben ik toegetreden als voorzitter van de toenmalig JHVTC, nu de Parkstad Futsal League. Ben zeer tevreden en trots hoe de competitie zich ontwikkeld, we hopen deze lijn door te kunnen trekken om de vrijetijds competitie op de kaart te zetten binnen de regio Parkstad en daarbuiten. Tenslotte staat respect en sportiviteit hoog in het vaandel voor mij, iets wat ik graag wekelijks terugzie in onze competitie.


Eric Pustjens – Secretaris

Speel 11 jaar in de JHVTC waarvan 10 jaar als keeper bij Hypo Boys en een seizoen Heidehoppers 1.
Ben ongeveer 5 jaar als teamcaptain bij Hypo Boys betrokken geweest en sinds 2019 nieuwe functie als secretaris van de Parkstad Futsal League.
Naast de bestuursfunctie van de PFL keep ik bij FSG 2 Sittard in de eerste klasse KNVB. Als secretaris houd ik me vooral bezig met de administratie waaronder het wedstrijdprogramma, contact met gemeente, verwerken informatie en bijhouden van social media Instagram en de externe Facebook-pagina.
De functie bied een uitdaging om samen met andere gemotiveerde bestuursleden de vrijetijds competitie opnieuw op te bouwen en vorm te geven. Ik ben dan ook tevreden met de resultaten die de afgelopen maanden zijn behaald wat motiveert om door te pakken voor de toekomst.


Bob Evers – Penningmeester

Sinds 2000 ben ik betrokken bij de toenmalige Jan Hellenbrand VrijeTijdsCompetitie (JHVTC). In het verleden zelf actief als keeper bij Cosa Nostra en vanaf de start als teamleider bij hen betrokken, nu nog steeds. Daarnaast al enige jaren actief betrokken binnen het bestuur van de Parkstad Futsal League. Sinds seizoen 2019-2020 meer intensief hiermee aan de slag gegaan met als doel uitgroeien tot de vooraanstaande zaalvoetbalcompetitie binnen regio Parkstad. Zelf werkzaam in de zorg en verder actief in diverse andere samenwerkingen met onder andere bestuursfuncties.


Jimmy Krawczyk – Algemeen lid

Rustig, positief, meedenkend en passie voor voetbal en freelance sport. Teamleider/aanvoerder en spelend bij Fc Switch City. Functie als bestuurslid aanvaard met toppers in het bestuur staat voor mij de passie, motivatie en uitdagende om de competitie tot een groot evenement te brengen.