Bestuur PFL


Eric Pustjens – Voorzitter

Speel 11 jaar in de JHVTC waarvan 10 jaar als keeper bij Hypo Boys en een seizoen Heidehoppers 1.
Ben ongeveer 5 jaar als teamcaptain bij Hypo Boys betrokken geweest en sinds 2019 nieuwe functie als secretaris van de Parkstad Futsal League.
Naast de voorzittersfunctie van de PFL keepte ik tot seizoen 2021-2022 bij FSG 2 Sittard in de eerste klasse KNVB. Als voorzitter houd ik mij vooral bezig met de overview waaronder het wedstrijdprogramma, contact met gemeenten, verwerken informatie en bijhouden van social media waaronder Instagram en de externe Facebook-pagina.
De functie biedt de uitdaging samen met andere gemotiveerde bestuursleden de vrijetijd competitie opnieuw op te bouwen en vorm te geven. Ik ben dan ook tevreden met de resultaten die de afgelopen periode zijn behaald wat motiveert om door te pakken voor de toekomst.


Bob Evers – Penningmeester

Sinds 2000 ben ik betrokken bij de toenmalige Jan Hellenbrand VrijeTijdsCompetitie (JHVTC). In het verleden zelf actief als keeper bij vriendenteam Cosa Nostra en vanaf de start als teamleider bij hen betrokken. Cosa Nostra is in 2022 gestopt. Verder al enige jaren actief betrokken binnen het bestuur van de Parkstad Futsal League. Sinds seizoen 2019-2020 meer intensief hiermee aan de slag gegaan met als doel uitgroeien tot de vooraanstaande zaalvoetbalcompetitie binnen regio Parkstad. Zelf ben ik vijftien werkzaam geweest in de forensische zorg en sinds 2022 werkzaam voor gemeente Brunssum. Verder ben ik actief met betrekking tot de aanpak van zwerfafval in regio Parkstad.


Jimmy Krawczyk – Wedstrijdsecretaris

Rustig, positief, meedenkend en passie voor voetbal en freelance sport. Teamleider/aanvoerder en spelend bij La Squadra Rosa. Functie als bestuurslid aanvaard met toppers in het bestuur staat voor mij de passie, motivatie en uitdagende om de competitie tot een groot evenement te brengen.


Robert van der Veen – Algemeen lid

Ik ben Robert van der Veen, geboren en getogen in Sittard, heden woonachtig in Schinveld. Heb 2 kinderen, een zoon Melvin en een dochter Tessa. In het dagelijks leven werkzaam als uitvoerder op Chemelot-terrein en betrokken bij diverse projecten aldaar. (Zaal)voetbal is mijn grootste hobby. In het verleden jaren voor VV Sanderbout gespeeld. Daarnaast ben ik jaren actief geweest in de voormalig JHVTC als keeper en teamleider van de Hypo Boys. De laatste jaren vooral bezig met de organisatie van de club. Afgelopen jaar ben ik toegetreden als voorzitter van de toenmalig JHVTC, nu de Parkstad Futsal League. Ben zeer tevreden en trots hoe de competitie zich ontwikkeld, we hopen deze lijn door te kunnen trekken om de vrijetijdcompetitie op de kaart te zetten binnen de regio Parkstad en daarbuiten. Tenslotte staat respect en sportiviteit hoog in het vaandel voor mij, iets dat ik graag wekelijks terugzie in onze competitie.